Så här ser Societetsparken ut i början av mars. Men i sommar kommer inramningen bli annorlunda - då blir det allsång i samband med Parkmusiken.
Så här ser Societetsparken ut i början av mars. Men i sommar kommer inramningen bli annorlunda - då blir det allsång i samband med Parkmusiken.

Allsång i Societetsparken i sommar

I sommar blir det allsång i samband med Parkmusiken. Det skriver Varbergs kommun i ett pressmeddelande.

Publicerad

Varberg. Lokala eldsjälar har gått ihop och bildat föreningen ”Allsång i Societetsparken” och därmed kommer det nu att bli klassisk allsång under två sommarkvällar i Societetsparken i samband med Parkmusiken.

– Redan i slutet av förra sommaren kontaktades jag av flera personer som alla satt på samma dröm och ambition: att erbjuda en riktigt klassisk allsång med liveband på societetsscenen. Något som vi såklart nappade på. Det är ju fantastiskt när invånarna själva initierar och driver projekt och idéer! Om vi som kommunal aktör kan vara med och stötta så gör vi såklart det efter bästa förmåga, säger arrangemangsproducenten Lisa Pedersen i pressmeddelandet från Varbergs kommun.

Programmet och artisterna släpps på fredag, skriver kommunen i pressmeddelandet.

Parkmusiken kommer att starta veckan före midsommar och pågår under perioden 16 juni–13 juli.

– Vi kan se att trycket och intresset för arrangemang i Varberg ökar stadigt för varje år och det blir naturligt att söka nya vägar. Många besökare uttryckte sin uppskattning att vi drog i gång redan i mitten av juni, säger Lisa Pedersen i pressmeddelandet.

Powered by Labrador CMS