André Boman
André Bomans fina säsong i allsvenskan har gjort att många klubbar scoutat honom närmre.

Många klubbar intresserade av Bomans signatur

Flertalet fina prestationer under fotbollsåret har lett till att André Boman fått extra många ögon på sig och scoutats av lag i allsvenskan, Norge och Danmark.

Publicerad Senast uppdaterad

Fotboll. Enligt Sportbladet ska Elfsborg vara ett av lagen som jagar mittfältarens signatur och ska vara villiga att köpa loss Boman. Även norska Bodö/Glimt ska vara en av intressenterna.

Bomans nuvarande kontrakt gäller fram till slutet av 2026, så det är en affär som skulle kunna vara gynnsam för Bois. Jocke Persson bekräftar intresset, men avslöjar ingenting om vilka klubbar som är inblandade.

– Ja, det finns klubbar som lagt bud, men inget som varit av intresse för oss. Vi värderar Boman högre. Vilka klubbar som lagt bud kommenterar jag så klart inte, säger Persson till Sportbladet.

– Att Boman är attraktiv både här hemma och utanför Sverige har jag full förståelse för. Det är en spelare som jag är säker på har en bra möjlighet att bli landslagsspelare i framtiden med sin snabbhet och teknik. Det här har varit hans första riktiga år i allsvenskan och han kommer utvecklas enormt framöver, säger Persson.

Powered by Labrador CMS