Oliver Stanisic och övriga delar av laget fick en rejäl 'hårtork' av tränare Persson i halvtid.
Oliver Stanisic och övriga delar av laget fick en rejäl "hårtork" av tränare Persson i halvtid.

Persson skällde ut sitt lag ordentligt i halvtid – "Förtjänade det"

Ett mål på 90 spelade minuter blev facit när Varbergs Bois inte kunde komma åt Kalmar – som nu slagit Varbergslag två matcher i rad efter segern mot Tvååker i Svenska Cupen.

Publicerad Senast uppdaterad

FOTBOLL Fem matcher utan seger är Varberg Bois facit de senaste matcherna, där dock det tunga poängtappet mot Djurgården på hemmaplan kunde slutat annorlunda om inte Haris Radetinac hade kvitterat i de absoluta slutminuterna.

I dagens möte på Guldfågeln Arena i Kalmar tog hemmalaget ledningen i den tolfte minuten genom Sebastian Nanasi, efter lite oreda i det grönsvarta straffområdet – en ledning som skulle hålla sig resten av matchen.

I de första 45 minutrarna var det inte mycket som stämde i varken positionsspel eller passningsspel, och manager Jocke Persson höjde rösten ordentligt i omklädningsrummet i halvtid.

– Vi fick en rejäl utskällning, vilket vi förtjänade, sa Oliver Stanisic till Discovery efter matchen.

Inför den andra halvleken byttes Des Kunst ut och nyförvärvet Filipe Sisse fick chansen att försöka ändra på matchbilden. Laget står för en bättre prestation efter halvtidsvilan, men man lyckades inte rå på Kalmar som höll ifrån matchen ut.

– De får ett billigt 1-0-mål som de lever på. De har absolut ett spelövertag, men jag tycker inte att vi bjuder upp tillräckligt i första halvlek. I den andra kommer vi ut och är bättre i presspelet, där vi bör straffa dem någon gång när de är lite naiva, men vi är inte riktigt där idag, sa Oliver Stanisic.

Nästa möte är ett tufft sådant, när tabellfyran AIK kommer på besök till Varberg, som nu ligger på en 13:e plats i tabellen, fem poäng framför Degerfors på kvalplats.

Powered by Labrador CMS