Agon Mucolli - höstlån från Odense i Bois.
Agon Mucolli - höstlån från Odense i Bois.

Varbergs Bois spetsar till i elfte timmen

Bois värvar in i det sista. Två danskalbanska bröder tillhör numera två bottenkrigande klubbar i Allsvenskan.

Publicerad

Fotboll. Så länge möjligheten till nytt kontrakt finns, ger de grönsvarta inte upp. Agon Mucolli, 24, kommer på lån från danska OB på Fyn och finns med på fredagens träning.

– Han är en kvick yttermittfältare som älskar att gå på mål. Han utmanar och tar sig till skott eller inspel, säger Boistränaren Martin Skogman.

Lånet har albanskt ursprung men är född i Fredericia. Förra sommaren kom Mucolli från Fredriksund i den norska ligan. Det senaste året har var varit verksam i den fynska pärlan Odense.

Agon ett år yngre broder Arbnor värvades till den andra bottenkrigande kollegan IFK Göteborg i somras.

Bois ser ut att sjunga på sista versen i kontraktsjakten och spelarövergångar.

Martin Skogman, tränare i Bois:

– Så är det ju. Det har varit turbulent sista tiden med spelare ut och in. Det är klart att det är tufft men vad ska man göra. Jag får träna de som kommer till träningen, sedan får man göra så gott en kan. Sedan får de andra jobba med de andra sakerna. Jag kan inte lägga så mycket energi på just det. Vi ska bara försöka vinna matcherna som kommer framför oss.

Hur påverkar allt det som händer gruppen?

– Senast mot AIK tycker jag att det börjar bra. Men alla de här sakerna som finns i oss. När vi väl får en motgång, så finns det ganska mycket motgångar att plocka av. Vårt självförtroende tappas lite tidigare än det hade gjort annars. Jag tycker att vi kämpar.

Vet du om det kommer att hända mer på transfersidan?

Skogman är tyst ett kort ögonblick, sedan:
– Det hoppas jag inte. Jag har inte hört något i alla fall.

Det är inte bara kanslihets i Bois de här dagarna. Klubben spelar fotbollsmatcher också. Under onsdagseftermiddagen vann Bois U21 mot Trelleborgs FF med 2–1. Måns Andersson gjorde ett och spelade fram Kristoffer Hoven till det andra.

Powered by Labrador CMS