13 spelade säsonger i den blåa tröjan för Camilla Halldén blir nu 14 – minst.
13 spelade säsonger i den blåa tröjan för Camilla Halldén blir nu 14 – minst.

Rutinerade Halldén förlänger kontraktet med Warberg IC

Efter en period av diskussioner och lite livspussel har rutinerade Camilla Halldén valt att förlänga sitt kontrakt över säsongen 2022/23 med Warberg innebandy.

Publicerad

INNEBANDY I och med förlängningen kommer Halldén kliva in på sin 14:e säsong med klubben, som hon tillhört sedan 2009. 31-åringen har haft kaptensbindeln under många år och varit med på resan från division 1 till SSL. Med 110 poäng på sex säsonger har Halldén varit en viktig kugge på alla plan.

– Vi har varit väldigt tydliga med att vi behöver ha en center i laget med erfarenhet från spel i högsta ligan, vilket vi nu har fått. I Camilla får vi ledaregenskaper, kravställan och rutin i ett och samma paket, säger manager Andreas Burman till Warbergs hemsida.

14 säsonger i den blåa tröjan – and counting...

Huvudpersonen själv är lättad över att beslutet är taget, som mest handlade om ett pusslande och planerande för att få ihop tiden som krävs för en elitsatsning. Att det nu blir hela 14 säsonger i den blåa tröjan visste hon nästan inte själv.

– Är det fjorton alltså? Jag har knappt koll längre... Det är framförallt glädjen till innebandy som gör att jag vill fortsätta, det är fortfarande lite för roligt för att jag ska känna mig helt färdig i den blå tröjan och SSL. Nu kan jag fokusera på att lära känna alla nya spelare och ledare, komma in i spelet och njuta av att vara igång med träningar och försäsongsmatcher, säger Halldén.

Hemmapremiär till helgen för Warberg

Sedan en tid tillbaka är hon i full träning med laget och fanns med i truppen som spelade träningsmatch mot Malmö förra fredagen, där hon också bidrog med ett mål i mötet som slutade 4-3 till Malmö. Till helgen spelas den första matchen på hemmaplan för säsongen för Warbergs damer när nykomlingen AIK kommer på besök till Sparbanken Wictory Center.

Fakta: Camilla Halldén

Ålder: 31
Skjuter: Vänster

SSL 2021/22

  • Matcher: 22
  • Mål: 12
  • Assist: 12
  • Poäng: 24
  • Utvisningsmin: 2
Powered by Labrador CMS