Blåljus: Misshandel och bedrägeri i helgen

Publicerad

Varberg.

Fredag 21 oktober

Olaga intrång. Ett gäng ungdomar har på okänt sätt tagit sig in på Håstensskolan. Inne i ett klassrum har de dragit sönder en radiator och därmed orsakat en vattenläcka. En patrull kommer till platsen och det finns flera personer som är misstänkta för brottet. Det ska ha skett vid 22-tiden på fredagskvällen.

Bedrägeri. Genom att uppge sig arbeta på Nordea har en okänd gärningsperson fått tillgång till en 75-årig mans bankkonto. Mannen, som bor i Varberg, uppger i polisanmälan att hans konto har blivit länsat. Det finns dock ingen uppgift om hur mycket pengar som har försvunnit. Brottet ska ha begåtts på fredagseftermiddagen.

Lördag 22 oktober

Stöld genom inbrott. Polispatrull skickas under söndagsförmiddagen till en bostad på Rosenfredsgatan där anmälare under lördagsnatten haft inbrott i bostaden. Genom att ha brutit upp ett fönster har okänd gärningsperson tagit sig in i bostaden, och där stulit bland annat smycken och klockor. Därefter har man troligen lämnat via altandörren.

Söndag 23 oktober

Misshandel. En kvinna i 30-årsåldern hamnar vid 01-tiden i dispyt med en för henne okänd man. I samband med detta blir hon knuffad till marken. Polis kom till platsen, men det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet. Misshandeln sker på Drottninggatan.

Powered by Labrador CMS