Rasmus Andersson gjorde mål.
Rasmus Andersson gjorde mål.

Tvååkers IF vann igen - släppte jumboplatsen

Tvååkers IF vann igen. Ett annat lag från Varberg som lyckades knäcka skåningar på deras mark. Även Galtabäck visar kraft.

Publicerad Senast uppdaterad

Fotboll. Tvååkers IF fick till en riktigt bra start mot BK Olympic. Men det höll ändå på att bli jobbigt i slutet. Tif fixade det - erfaret av alla smällar under säsongsstarten.
BK Olympics reduceringen fick Malmölaget att sätta press på Tif som tappat alltför mycket i slutminuterna. Talangerna som lånats från Malmö FF levererade, oroade men lyckades inte fixa någon kvittering.
Slutsiffrorna stannade vid 2-1. Det var Tvååkers första poäng på bortaplan i år.
Damer, division 2

ESKILSMINNE - VALINGE-DEROME 2-3

Valder började inte särskilt bra. Skånskorna fixade 2–0 innan Valder fick ordning på utvecklingen. Valinge-Derome kvitterade före paus.
Det som oroade mest var Amanda Flatums knäskada. Undersökning görs under söndagenn.Herrar, division 4

LILLA TRÄSLÖV - LERKIL 0-2

TFF har inte fått till det i poängjakten. Trots jämnt spel lyckades nordhallänningarna lösa uppgifter med ett par överraskande skott. Vad hjälpte det att hemmalaget höll uppe spelet. Måltorkan är jobbig.

KUNGSBACKA IF - GALTABÄCKS BK 1-2

Sent bärgade segrar är det skönaste. Det kanske inte var någon tveksamhet kring vem som var bäst. GBK låg under och löste det - trots trevande starter i båda halvlekarna.

Powered by Labrador CMS