Bild: Länsförsäkringar
Bild: Länsförsäkringar
Bild: Länsförsäkringar

Mäklaren om unika tomten: "Inte många i Varbergs kommun"

En tomt med 50 meter till havet. Det är vad Mathias Larsson, mäklare vid Länsförsäkringar fastighetsförmedling, har att erbjuda i Träslövsläge. Nu har utgångspriset sänkts med 1,5 miljoner kronor.

Publicerad

Träslövsläge. Den drygt 1 000 kvadratmeter stora tomten på Strandbackavägen 69 ligger ett stenkast från havet, på riktigt. 50 meter och en mindre väg skiljer tomtgränsen från ett dopp i det blå.

Detaljplanen tillåter en sammanlagd byggnadsarea på cirka 220 kvadrat.

– En tomt med en sådan utsikt och en så stor byggrätt finns det inte många av i Varbergs kommun, säger Mathias Larsson, mäklare vid Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

Bild: Länsförsäkringar
Bild: Länsförsäkringar
Bild: Länsförsäkringar

Tomten har legat ut till försäljning i ett par månader. Nu har utgångspriset sänkts från 11 till 9,5 miljoner kronor.

– Det har egentligen varit lite fel årstid. Men nu närmar vi oss våren och folk utifrån söker sig hit framöver så det ska bli spännande att se vart den tar vägen.

Avvaktar folk lite längre nu innan man slår till?

– Ja, så är det ju. I november och december var det väldigt långsamma processer vid varje försäljning. Men nu efter nyår upplever vi att folk har landat i att marknaden ser ut som den gör och vi gör bra med affärer även om affärerna görs på lite lägre nivåer, avslutar Mathias Larsson.

Powered by Labrador CMS