Johan Ekelundh och hans Galtabäck fick 1-1 på Ögärdet i FJäås.
Johan Ekelundh och hans Galtabäck fick 1-1 på Ögärdet i FJäås.

Många Varbergslag i gång under onsdagskvällen

Dagarna före midsommar är det sprängfyllt i spelschemat. Vi har kollat hur det gick för Varbergslagen.

Publicerad Senast uppdaterad

Fotboll. Hallandsfyrans serietvåa Galtabäcks BK hade en svår bortamatch mot IFK Fjärås - ett lag som förväntades finnas på en lite högre nivå i tabellen. Här finns bland andra Oliver Nåfors, som en gång i tiden spelade i Varbergs Bois.
Fjärås började bäst och fick också ledningen. Galtabäck lyckades hålla nere siffrorna i första halvlek och det stannade vid till ett mål. Sedan kom de vinröda igång. Galtabäck kvitterade under slutkvarten till 1-1. Det var ett resultat som enligt Anders Larsson i GBK speglade kampen.

IFK Bänared kämpade och slet och fick ledning med 2-1 efter mål på fasta situationer mot Bua som kanske inte riktigt stod att känna igen.
2-2 slutade matchen. Bua har nu åtta poäng till serieledande BK Viljan med en match mer spelad.

Norvallas herrar hade inga större bekymmer med att tygla Kung Karl i norrfemman. 4-0-segern innebär att de gulblå närmar sig de andra Värölagen i serien.

Damerna i Norvalla var också igång. 5-2 låter säkert och behändigt. Riktigt så var det inte. Getinge/Slöinge slet ganska bra i början innan Wilma Persson Gullqvist stängde butiken med tre mål.

Frillesås FF besegrade Träslövsläge med 3-1.

Varbergs Bois damer hade en match planerad borta mot Tölö i division 3 Halland. På eftermiddagen kom beskedet att Kungsbackalaget inte fick ihop lag.

Powered by Labrador CMS