Lassagård blir Tvååkers tredje underskrift inför 2023

Kontrakten inför säsongen 2023 fortsätter att skrivas i Tvååkers IF och näste spelare på tur är rutinerade mittfältaren Johan Lassagård.

Publicerad

FOTBOLL Lassagårds kontrakt är det tredje inför nästa säsong på Övrevi, om man bortser från Tobias Hyséns förlängning. Där kan man aldrig vara säker på om den gamle anfallaren drar på sig matchtröjan under nästa säsong i kombination med sina huvudsakliga tränaruppgifter. Sedan tidigare är också Vilhelm Åkervall Stenqvist och Eric Nilsson klara för nästa säsong.

– Johan är en oerhört duktig fotbollsspelare som vi är glada över att ha med i Tvååker. Sett över hela säsongen är vi jättenöjda med honom, men framför allt de sista matcherna. Där har han gjort ett otroligt bra intryck och fått upp en härlig speed, säger sportchef Anders Winbo till HN.

Huvudpersonen själv ansåg att det inte fanns så mycket att vänta på när det känns så pass bra som det gör. Lassagård och Tvååker har pratat lite fram och tillbaka men nu landat i beslutet att krita på ett år till.

– Jag trivs väldigt bra i Tvååker och tycker det är en härlig miljö. Jag är taggad inför nästa säsong, och att vi ska bygga vidare, även om den här säsongen inte är slut än, säger Lassagård.

Nästa match för Lassagård och Tvååker är lördagens möte med Ljungskile på Skarsjövallen, där en seger är välbehövlig. Den senaste kom mot Qviding för en månad sen.

Powered by Labrador CMS