Fredrik Danielsson (till höger) tappade tränarkollegan i somras.
Fredrik Danielsson (till höger) tappade tränarkollegan i somras.

Radarparet splittrades i somras - nu lämnar även Danielsson

Varbergs Bois assisterande tränare Fredrik Danielsson slutar i Bois. "Vi får se vad som händer" Inget som jag kan kommentera nu".

Publicerad

Fotboll. Fredrik Danielsson har varit aktiv som spelare och tränare i Varbergs Bois sedan han lärde sig sparka boll. Under tisdagsförmiddagen blev det klart att han lämnar.

Radarparet med Joakim Persson och Danielsson som ledde Bois till Allsvenskan sprack i somras då Persson på kort varsel blev tränare för AC Horsens i den danska andraligan.
- Det kom ganska plötsligt för alla tror jag. Vi har försökt lösa det på bästa sätt, tycker jag. Gjort ett bra sätt att styra skutan vidare. Martin (Skogman) har skött det på ett bra sätt och jag har stått bakom och stöttat honom. Vi har justerat lite i arbetssättet.

Jobbar du tajt med någon i många år så skapas en stark relation . Vi kan gissa att du kände dig lite övergiven när det hände.

- Har man jobbat så tätt ihop blir det en tomhet givetvis. I sitt arbete måste man vara professionell och jobba vidare i sin moderklubb. Jag har fått vara med på den fantastiska resan med A-laget.

Vad som händer med "Freddan" är inte klart. Barnen har flyttat ut och Fredrik är fri att ta uppdrag på ett smidigare sätt.


Nu önskar du kanske att det fanns en Grenåfärja?

- Den har dom ju flyttat på, så man får väl simma i så fall.

Det är ingen kvalificerad gissning att du ska till Horsens - eller?

- Det är det inte? Nej, jag får se vad som händer. Det har dykt upp en chans att få göra något annat. För min personliga utveckling tror jag att det blir bra.

AC Horsens har blandat och gett under säsongen med många nya spelare i truppen. Laget ligger sjua av tolv i danska division 1.

Powered by Labrador CMS