Hampus Zackrisson efter fredagens träning och 2024 framför sig.
Hampus Zackrisson efter fredagens träning och 2024 framför sig.

Zackrisson förlänger med Varbergs Bois

Hampus Zackrisson förlänger med Varbergs Bois. "Nånstans vill man visa att Bois inte är i fritt fall".

Publicerad

Fotboll. Hampus Zackrisson kom som spelare till Varbergs Bois inför 2018. Och han är kvar även över 2024. Kontraktet i Allsvenskan är i praktiken borta. Spelare försvann på vägen. Men vissa vill vara med och reparera.

– Det är mycket spännande som händer nu och vi är början på en resa med ny tränare (Tobias Linderoth tar över i januari) och nybyggnad av gym och omklädningsrum. Klart att man vill fortsätta det som påbörjats. Har man legat i en korridor och värmt upp, så…

– Hoppas att det här sänder vissa signaler till spelare och folk runt om att vi ska bli slagkraftiga nästa säsong, säger Hampus Zackrisson som hittills spelat 130 serie- och kvalmatcher med Bois.

Det är inte många spelare i den moderna elitfotbollen som stannar och når 100 seriematcher i en klubb. Rastlöshet och bättre betalt genomsyrar det mesta i samhället.

Bara Joakim Lindner och Anton Liljenbäck (skadad i år) har medverkat i fler seriematcher. Robin Tranberg är en annan spelare som bräckt hundravallen med råge.

– Tyvärr stannar folk i fotbollsbranschen mer än två, tre år. Det här är väl ett bevis på att man trivs och att klubben tror på en, säger Zackrisson

I höstens upplaga av Varbergs Bois är det bara ytterligare två spelare som nått den aktningsvärda hundragränsen.

Powered by Labrador CMS