Galtabäcks vändning ger hopp ­– men Bua får vänta med firandet

Bua var trögstartat när det var dukat till fest på Västkustvallen. Galtabäck låg pyrt till men vände. 1–3 vändes till seger med 4–3.

Publicerad

4 herr IFK FJÄRÅS – GALTABÄCK 3–4

Nytt kontrakt har varit det enda som gäller efter vårens poängmässigt svaga insatser för Galtabäck. Till slut fann de vinröda formen. 4–3-segern borta mot Fjärås imponerar. Jakob Adolfsson avslutade med de två sista målen. Vändningen var alldeles enorm.

6 herr BUA IF – FRILLESÅS 1–2

Bua IF hade chansen att säkra seriesegern. Det blev inte alls så. Frillesås hunger i första halvlek gav en 2–0-ledning. Bua pressade på i andra men hade inte de definitiva chanserna för att vända.

2 dam HOVÅS BILLDAL – LILLA TRÄSLÖV 0–3

TFF dominerade det här ganska kraftigt. Men det tog tid innan bollarna börja rulla in. Sedan var det inget snack om segern. Lilla Träslöv var ohotat.

2 dam CENTERN – VARBERGS BOIS 0–1

Måstematcher är de jobbigaste. Det fanns inget som helst fantastiskt bakom den här Bois-segern. De grönsvarta gjorde bara vad de skulle.

2 herr LJUNGSKILE – TVÅÅKER 1–0

Sent mål är bekanta kännetecken för Tvååkers IF den senaste tiden. Bohusläningarna fixade segern med ett mål i 81:a minuten. Med 13 poäng till toppen och 12 ned till kval är säsongen i princip över för Tvååker när åtta omgångar återstår.

Micael Andersson

Powered by Labrador CMS