Joel Birgersson, HJesper Larsson och Filip Erheden.
Joel Birgersson, HJesper Larsson och Filip Erheden.

Warberg IC:s herrar strandsatta i Prag efter flygstrul

Warberg IC är strandsatta i Prag. Det planerade flyget i söndags kväll ställdes in. Och de lär få vänta. ”Det är en speciell resa det här” säger Jesper Larsson

Publicerad Senast uppdaterad

Innebandy. Det är inte det lättaste att inkvartera 21 spelare och ledare sådär hux flux en söndagskväll i den tjeckiska huvudstaden. Jesper Larsson är en av spelarna som är med på minilägret i den tjeckiska huvudstaden. Tre matcher spelades (en vinst/två förluster):

Vad händer?
– Nej, vad händer. Vi skulle ha flugit hem igår kvart över sex. Fick meddelande om att flyget var en timme försenat, sen en halvtimma till och sen fick vi reda på att det var inställt. Just står vi och har hittat ett hotell nu.

Det strulade förstås till söndagskvällen.

– Vi hade problem igår, The Weeknd hade spelning, så vi kämpade från halvåtta till halv ett på natten. Vi fick igenom en hotellbokning för alla 21 för att få en bokning via nån bokningssida. Sen fick jag ett samtal från hotellet hur jag fått igenom den bokningen eftersom hotellet var helt fullbokat. Det sket sig där. Vi trodde ju att vi hade löst det där, satt och åt lite gott och tjötade. Men det hade inte alls löst sig. Vi satt i skiten. Men hotellet hjälpte oss med bokningar så vi fick dela upp oss på olika hotell.

Under måndagen strax efter lunch är de samlade på ett hotell. Nu är det ett flyg som ska hittas – De hade lite problem med att hitta ett flyg som kan ta alla 21.

Tränarna Johan Astbrant och Ludwig Bengtsson blev bokade separat.

– De flög hem klockan sex i morse och var på flygplatsen klockan 03 och delade upp vår bokning. Så vi har tre olika flighter hem i morgon (tisdag) där vi mellanlandar på lite olika ställen som Zürich, Frankfurt och kanske Amsterdam.

Det är väl bonus att få extradagar i Prag när man minst anar det?

– Vi sa det. Det är fantastiskt. Vi får väl tillbaka pengarna för hotellnätterna i alla fall. Vi får se det som en gratis resa med laget, säger Jesper Larsson.

Det här ställer förstås till det för de med småbarn hemma och allt strul som kan uppstå.

– Vi får hoppas att vädret inte ställer till det för många och att vi inte kan landa i Köpenhamn.

En sak är säker Warberg IC kommer sammansvetsat inför årets seriespel i Allsvenskan Södra.

Powered by Labrador CMS