Warberg IC värvar vidare – Louise Hedkvist elfte spelaren in

Det är ett intensivt lagbyggande som pågår inför höstens innebandysäsong hos Warberg IC. Det elfte (!) och troligtvis sista nyförvärvet kommer från IBK Göteborg – den 21:årige centern Louise Hedkvist som har erfarenhet från både SSL och Allsvenskan.

Publicerad

Tränarduon Andreas Burman och Jesper Schagerberg, tidigare IBK Göteborg, har bra koll på Louise och tror starkt på sin senaste värvning.

– Att Louise fick regelbundet med speltid och en stor roll förra säsongen var viktigt för henne. Vi var väldigt nöjda med henne och hon fick en fin utveckling under säsongen. Hon är en skön karaktär som är väldigt snabb och har sina absoluta styrkor i kontringsspelet och att ta sig in i obekväma ytor, säger Burman till Warberg IC:s hemsida.

Louise Hedkvist spelade under SSL-perioden i Pixbo, men fick sparsamt med speltid och klev ned ett steg till IBK Göteborg, där hon hade en lyckad säsong som slutade med kvalspel till SSL med göteborgslaget.

Huvudpersonen själv ser positivt på kommande säsong.

– Jag vill utvecklas som spelare och fick ett jättebra intryck av det Warberg har presenterat. Det känns väldigt familjärt men samtidigt som en proffsig förening så det känns som en bra miljö att växa i, säger Louise.

Powered by Labrador CMS