Premiärsegern satt långt inne för Warbergs herrar

Säsongspremiären för Warbergs herrar slutade med seger med 7-3 – men avgörandet skulle dröja till de sista minutrarna av matchen mot nykomlingen Partille.

Publicerad Senast uppdaterad

INNEBANDY Hemmalaget fick slita hårt, när nykomlingen Partille hängde med på ett bra sätt fram tills det var fem minuter kvar av matchen. Efter två spelade perioder stod det 2-2, och det avgörande målet kom med fyra minuter kvar av matchen när Markus Berntsson gjorde 4-2 på ett direktskott.

– Det viktigaste är alltid att vinna såklart, sen tycker jag att det finns flera saker vi behöver förbättra. Allt ifrån tekniska detaljer som passningsspel, avslutningssituationer, vi behöver bli bättre och skarpare i de sitiationerna helt enkelt. […] Sen är vi nöjda att vi ändå lyckas knyta ihop säcken och vinna till slut, vi är också nöjda med att vi bara får nio skott emot oss trots ett boxplay och över tre minuter i spel fem mot sex, säger tränare Johan Astbrant till Warbergs hemsida.

Härnäst väntar en annan nykomling, när värmländska Skoghalls IBK tar emot Varberg på sin hemmaplan den 25 september. Skoghalls första match slutade också den med seger, 6-5 mot Hovslätts IK.

Powered by Labrador CMS