Warberg IC har sorg – Daniel Svedberg är död

En eldsjäl inom innebandyn och Warbergs IC, Daniel Svedberg, har avlidit efter en tids sjukdom.

Publicerad Senast uppdaterad

INNEBANDY Daniel Svedberg anslöt till Warberg 1998 och representerade herrlaget i SSL under fem års tid. Efter avslutad spelarkarriär var han assisterande tränare under en säsong i herrlaget och gick därefter vidare till ungdomsleden, där Svedberg gjorde ett stort avtryck som tränare för pojkar födda 2004 och 2008.

Föreningen beskriver Daniel som ”en omtyckt person, både av barn och ledarkollegor och satte alltid andra för sig själv”. År 2019 tilldelades han priset som årets ungdomsledare i föreningen.

För ett år sedan, sommaren 2021 drabbades Daniel av cancer och efter en lång kamp så avled han den sjätte augusti till följd av sjukdomen, 48 år gammal.

– Det är verkligen tragiskt på så många sätt. Daniel var en mycket omtyckt och engagerad ledare i föreningen och för min egen del även en personlig vän sedan många år, säger ordförande Jonas Klavberg.

På Warberg IC:s hemsida kan man läsa föreningens ord om Daniel, där de också skriver att "våra tankar går främst till Daniels familj, nära och kära".

Powered by Labrador CMS