David Bendrik - målskytt för Gif.
David Bendrik - målskytt för Gif.

Varbergs Gif överraskade serieledaren

Poängflödet in har svajat i höst – men Varbergs Gif har fortfarande chans om toppstrid. Fler Varbergslag var i farten.

Publicerad

Fotboll. Varbergs Gif växlar och ger och belönas inte alltid med de poäng laget hoppats. 2–0-segern mot serieledaren BK Astrio på Påskbergsvallen ger faktiskt hopp om en rolig höst i division 2 Västra Götaland. Under de två senaste veckorna har Gif tagit fyra poäng mot två topplag. Det borde ha varit full pott.

– Det är roligt att få spela fotboll på en plan som var blöt. I det stora hela var vi bättre än Astrio. De hade kanske mer boll men vi har fler bra målchanser, säger Ali Kraym, tränare i Gif.

Isak Wiman och David Bendrik gjorde målen.
På onsdag spelas den tidigare uppskjutna matchen borta mot Hittarp. Matchen sköts upp i början av augusti på grund av en viss Hans.

Lilla Träslöv gjorde det rätt bra mot Kungsbacka City. Laget ledde till 84:e minuten men tappade allt. City vann med 2–1.

Kung Karl har en förmåga att störa motståndarna. Laget från nordöst utmanade Väröbacka på deras hemmaplan. Ledningen med 2–1 räckte inte. Väröbacka vände och vann med 3–2.

I samma serie, norrfemma,n tog sig BK Viljan samman efter några knapra veckor och vann mot Träslövsläge. 7–1 slutade matchen.

Powered by Labrador CMS