Marina Evertsson på Strömma Farmlodge fick nyligen pris som Årets företagare i Halland, nu är hon nominerad till en ny utmärkelse.
Marina Evertsson på Strömma Farmlodge fick nyligen pris som Årets företagare i Halland, nu är hon nominerad till en ny utmärkelse.

Strömma Farmlodge nominerat till Stora turismpriset

”Innovation, mod och en stor passion för en levande landsbygd”.

Publicerad Senast uppdaterad

Region Halland och Destinationerna i Halland har nominerat Strömma Farmlodge till Stora turismpriset 2023. Stora turismpriset delas varje år ut av statliga Tillväxtverket till ”aktörer som på ett nytänkande och innovativt sätt bidragit till utvecklingen av besöksnäringen”.

Motiveringen till att Strömma Farmlodge nomineras från Hallands sida lyder: "Med innovation, mod och en stor passion för en levande landsbygd har Strömma Farmlodge och Marina Evertsson med hjälp av återbruk, lokala nätverk och en rik produktflora förvandlat en lantgård till en attraktiv destination som lockar folk långt utanför Sveriges gränser. Strömma Farmlodge i Tvååker har blivit en stark symbol för att det går att skapa hållbar tillväxt genom högkvalitativa och hållbara upplevelser på den halländska landsbygden."

- Strömma Farmlodge är ett föredömligt exempel på att det, med stort lokalt engagemang, kreativitet och entreprenörskap, går att skapa attraktiva besöksnäringsföretag på den halländska landsbygden, säger Helene Andersson, ordförande i regionstyrelsens tillväxtutskott Region Halland, i ett pressmeddelande.

Powered by Labrador CMS